Implants Mataró

Passadís Clínica Dental Diví

La Clinica Dental Diví, situada a Mataró, és una de les clíniques amb més experiència d'Espanya. Li ofereix des de fa més de 30 anys un servei integral d´odontologia formada per un equip de metges dentistes amb màsters, estomatòlegs i odontòlegs, sota la direcció del prestigiós Dr Diví, especialista en implants dentals amb més de 30 anys de dedicació exclusiva i més de 20.000 implants col locats; sens dubte, el professional amb més experiència en implants Straumann.

La nostra Clínica Dental a més d´oferir els serveis generals d´odontologia: ortondòncia, endondòncia, periodòncia, pròtesis... i odontologia holística, és un centre de implantologia especialitzat en el que es practica la cirurgia dental sota estrictes controls mèdics, amb serietat i per damunt de tot respecte per seva salut.

Pasillo Clínica Dental Diví

Les nostres decisions clíniques, en tots els tractaments i especialment en els implants dentals, es regeixen seguint unes pautes molt lògiques:

  • Abans de tot, el més important és la seva salut.
  • Honestedat a l´oferir-li el diagnòstic més adequat, buscant com a millor solució la més simple, estètica i funcional en cada cas. No realitzem tractaments agressius ni innecessaris.
  • Formació contínua incorporant les últimes novetats tecnològiques.
  • Tractaments eficaços i duradors, per això, només fem servir implants Straumann.
  • Gust per la feina ben feta, realitzat per mans expertes i amb experiència.